Obiekty gastronomiczne

Dobrze jest zjeść dobrze. I w komfortowych warunkach. Obiekty gastronomiczne posiadają różną wielkość powierzchni użytkowej, dlatego przy doborze systemu klimatyzacji ważne jest wybranie optymalnej wydajności układu, możliwość indywidualnego sterowania pracą urządzeń w strefach, a także dobra wentylacja pomieszczeń. Dodatkowo istotne jest wkomponowanie jednostek wewnętrznych w indywidualny wystój sali restauracyjnej. Wyzwaniem może być część kuchenna, gdzie oprócz dobrej wentylacji, konieczny jest montaż jednostek kanałowych z dobrymi filtrami tłuszczowymi.

Do obiektów gastronomicznych rekomendowane są zarówno małe systemy serii HOME, BUSINESS, MULTI, jak i systemy VRF gwarantujące pracę także jako pompa oraz agregaty do central wentylacyjnych AHU.

Zobacz PRODUKTY Midea.


Restauracja STIXX Warszawa
Restauracja STIXX Warszawa
Gospoda nad Rabą Bochnia
Gospoda nad Rabą Bochnia
Dolina Cedronu Leńcze
Dolina Cedronu Leńcze

Zobacz inne kategorie