Obiekty gastronomiczne

Dobrze jest zjeść dobrze. I w komfortowych warunkach. Obiekty gastronomiczne posiadają różną wielkość powierzchni użytkowej, dlatego przy doborze systemu klimatyzacji ważne jest wybranie optymalnej wydajności układu, możliwość indywidualnego sterowania pracą urządzeń w strefach, a także dobra wentylacja pomieszczeń. Dodatkowo istotne jest wkomponowanie jednostek wewnętrznych w indywidualny wystój sali restauracyjnej. Wyzwaniem może być część kuchenna, gdzie oprócz dobrej wentylacji, konieczny jest montaż jednostek kanałowych z dobrymi filtrami tłuszczowymi.

Do obiektów gastronomicznych rekomendowane są zarówno małe systemy serii HOME, BUSINESS, MULTI, jak i systemy VRF gwarantujące pracę także jako pompa oraz agregaty do central wentylacyjnych AHU.

Zobacz PRODUKTY Midea.


ZOBACZ NASZE REFERENCJE

W tych obiektach zainstalowano systemy klimatyzacji Midea.

Restauracja STIXX Warszawa
Restauracja STIXX Warszawa
Gospoda nad Rabą Bochnia
Gospoda nad Rabą Bochnia
Dolina Cedronu Leńcze
Dolina Cedronu Leńcze

Zobacz inne kategorie