Obiekty gastronomiczne

Dobrze jest zjeść dobrze. I w komfortowych warunkach. Obiekty gastronomiczne posiadają różną wielkość powierzchni użytkowej, dlatego przy doborze systemu klimatyzacji ważne jest wybranie optymalnej wydajności układu, możliwość indywidualnego sterowania pracą urządzeń w strefach, a także dobra wentylacja pomieszczeń. Dodatkowo istotne jest wkomponowanie jednostek wewnętrznych w indywidualny wystój sali restauracyjnej. Wyzwaniem może być część kuchenna, gdzie oprócz dobrej wentylacji, konieczny jest montaż jednostek kanałowych z dobrymi filtrami tłuszczowymi.

Do obiektów gastronomicznych rekomendowane są zarówno małe systemy serii HOME, BUSINESS, MULTI, jak i systemy VRF gwarantujące pracę także jako pompa oraz agregaty do central wentylacyjnych AHU.

Zobacz PRODUKTY Midea.


ZOBACZ NASZE REFERENCJE

W tych obiektach zainstalowano systemy klimatyzacji Midea.

Restauracja STIXX Warszawa
Restauracja STIXX Warszawa
Gospoda nad Rabą Bochnia
Gospoda nad Rabą Bochnia
Dolina Cedronu Leńcze
Dolina Cedronu Leńcze

Zobacz inne kategorie

Szanujemy Twoją prywatność

Gdy przeglądasz naszą stronę, chcielibyśmy wykorzystywać pliki cookies i inne podobne technologie do zbierania danych (m.in. adresy IP, inne identyfikatory internetowe) w trzech głównych celach: by analizować statystyki ruchu na stronie, by kierować do Ciebie reklamy w innych miejscach w internecie, by wyświetlać Ci filmy na naszej stronie. Kliknij poniżej, by wyrazić zgodę albo przejdź do ustawień, aby dokonać szczegółowych wyborów co do plików cookies.